Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι το AutoCity;

Το AutoCity είναι ένα site αγγελιών αυτοκινήτων, εδώ μπορείτε να αναζητήσετε το επόμενο σας όχημα ή να πουλήσετε το παλιό σας αυτοκίνητο.

Μπορώ να πουλήσω στο AutoCity την μοτοσυκλέτα μου;

Όχι, το AutoCity ασχολείται ΜΟΝΟ με το αυτοκίνητο, εδώ θα βρείτε επιβατικά αυτοκίνητα, ταξί, SUV, αγροτικά και επαγγελματικά φορτηγάκια έως 7.5τ.

Είναι δωρεάν η καταχώρηση της αγγελίας;

Ναι, για τους ιδιώτες είναι δωρεάν, αν είστε όμως επαγγελματίας πωλητής αυτοκινήτων υπάρχουν διάφορα πακέτα αγγελιών όπου μπορείτε να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

Θέλω να βάλω την ταμπελίτσα 'Ευκαιρία' στην αγγελία μου, μπορώ;

Γίνεται, επιλέξτε και αγοράστε από τα πακέτα ευκαιριών τις "Ευκαιρίες" που θέλετε, οι αγγελίες με την επισήμανση "Ευκαιρία" προβάλλονται πάντα πρώτες στην αναζήτηση διαφημίζονται περισσότερο και έχουν καλύτερα αποτελέσματα!

Δεν θέλω να φαίνεται η τιμή στην αγγελία μου, γίνεται;

Γίνεται, εισάγετε το μηδέν (0) και θα εμφανίζεται "Ρωτήστε τιμή" στη θέση της τιμής.

Τι πρέπει να προσέξω όταν επιλέγω αυτοκίνητο;

Κατά την επιλογή του αυτοκινήτου σας ΔΕΝ πρέπει να δίνετε προκαταβολή εάν δεν έχετε δει το αυτοκίνητο από κοντά, πολλές φορές οι φωτογραφίες δεν λένε πάντα την αλήθεια!

Το αυτοκίνητο μου πουλήθηκε, το διαγράφω;

Μπορείτε ή να το διαγράψετε ή να τσεκάρετε την επιλογή "Πωλήθηκε", έτσι το αυτοκίνητο σας θα εμφανίζεται για 7 μέρες με την επισήμανση "Πωλήθηκε" και αμέσως μετά θα διαγραφεί αυτόματα.

Για τις φωτογραφίες των αγγελιών θέλω να μάθω;

Οι αγγελίες με φωτογραφίες έχουν περισσότερες επισκέψεις, καλό θα ήταν να έχουν καλή ανάλυση, όχι όμως μεγαλύτερο μέγεθος από τα 7mb η κάθε μία. Οι φωτογραφίες που είναι θολές, μικρές και με μηνύματα επάνω θα διαγράφονται.

Θέλω να αλλάξω τον κωδικό σύνδεσης, γίνεται;

Γίνεται, με την εγγραφή σας το AutoCity σας δίνει έναν τυχαίο κωδικό σύνδεσης, αν για οποιοδήποτε λόγο θέλετε να τον αλλάξετε είναι πολύ απλό, συνδέεστε και πηγαίνετε στο προφίλ σας εκεί μπορείτε να δημιουργήσετε τον κωδικό της αρεσκείας σας.

Τι είναι ο αριθμός πλαισίου (VIN);

Αριθμός VIN ή στα ελληνικά αριθμός πλαισίου είναι ένας 17ψήφιος κωδικός που είναι μοναδικός για κάθε όχημα, είναι ο αριθμός αναγνώρισης του οχήματος, μπορείτε π.χ. να δείτε τα πραγματικά χιλιόμετρα ενός οχήματος τσεκάροντας τον αριθμό VIN σε ένα site όπως το www.autodna.com που διαθέτει μια μεγάλη βάση δεδομένων κυρίως για αυτοκίνητα που προέρχονται από το εξωτερικό.

 

 

ADVERTISEMENTS

Facebook Like Box

Προσθήκες Αγγελιών

  • εντός ώρας0
  • εντός ημέρας0
  • σύνολο αγγελιών52

Developed by AutoCity

Login

Ξέχασες τον κωδικό σου;

Σύνδεση

Εγγραφή Σύνδεση